Finder termékek értékesítése Budapest, 10.kerület (X.kerület) közelében

A Findert 1954-ben alapította Piero Giordanino, aki 1949-ben szabadalmaztatta az első léptető relét. A Finder az elmúlt évtizedek alatt nagy szakmai tapasztalatra tett szert Olaszországban, és a nemzetközi piacon is megvetette a lábát, több mint 14 500 elektronikus és elektromechanikus eszközt gyártva a háztartási, üzleti és ipari szektor számára olaszországi, franciaországi és spanyolországi üzemeiben.
A vállalatcsoport napjainkban is folyamatosan növekszik, miközben a magas minőség iránti elkötelezettsége változatlan, melynek köszönhetően a Finder ma egyike a világ legtöbb minőségi tanúsítvánnyal rendelkező gyártóinak.

A Finder, amely ma az egész világon jelenlévő márka, gyártási és logisztikai létesítményeit Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban koncentrálja. A cégcsoport 28 országban működetett kereskedelmi irodái és több mint 80 tagú disztribútori hálózata révén nemzetközi szinten nyújt megoldásokat installációs, háztartási és ipari alkalmazásokhoz egyaránt.

Finder ipari termékek értékesítése Budapest, 10.kerület (X.kerület) közelében

Ipari relék, csatoló relémodulok, printrelék, relék kényszerműködtetésű érintkezőkkel, felügyeleti relék, sorbaépíthető elektronikus relék, ipari hőmérséklet-szabályozók, kapcsolókszekrények LED-es világítása, időrelék, kapcsolóüzemű tápegységek, fogyasztásmérők, túlfeszültség-levezetők, intallációs mágneskapcsolók, vasúti alkalmázok, ATEX-termékek értékesítése Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.

Finder épületinsttalációs termékek értékesítése Budapest, 10.kerület (X.kerület) közelében

Fénykapcsolók, kapcsolóórák, többfunkciós elektronikus lépcsőházi automaták, időrelék, dimmerek, kombinált kapcsolók, léptető relék, intallációs mágneskapcsolók nagy terhelésekhez, vészvilágítások értékesítése Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.

Finder szobatermosztátok és programozható szobatermosztátok értékesítése Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.

Finder kapcsolóórák, fogyasztásmérők, túlfeszültség-levezetők, kapcsolóüzemű tápegységek, installációs mágneskapcsolók és időrellék értékesítése Budapest, 8.kerület (VIII.kerület) közelében.

KAPCSOLAT

Honettwood Kft.

1091 Budapest Üllői út 119. (IX. kerület, Ferencváros, Nagyvárad tér )
Tel.: 215-51-45
Mobil: 06-20/925-7310
Nyitvatartás
Hétfő: 8-16-ig van nyitva
Kedd, Szerda, Csütörtök: 8-17-ig van nyitva
Péntek: 8-15-ig van nyitva
Szombaton: szeptember 1-ig zárva